Usluge Foto "ANIGO"

Ocijeni sadržaj
(2 glasova)

Foto i video snimanja

Foto i video snimanja naša je osnovna djelatnost. Studio Anigo zapošljava i surađuje s nizom profesionalnih fotografa i video snimatelja, montera foto i video materijala, stučnjaka za rasvjetu i drugog osoblja što je zalog kvaliteti obavljenog posla.

Foto snimanja

Izrada fotografija za 30 min

Fotografije izrađujemo za 30 minuta, vrhunskom tehnologijom, na najkvalitetnijem foto papiru.

Izrada fotografija za dokumente

Fotografije za sve vrste dokumenata rade se najkvalitetnijom metodom imajući za cilj zadovoljstvo krajnjeg kupca. U samo 5 min gotove su fotografije na fotopapiru koji garantira postojanost fotografije. Pošto su fotografije digitalne, na Vaš zahtjev možemo Vam ih spremiti na CD, za naknadno korištenje.

Razvijanje dia-pozitiva

Bez obzir na razvoj i napredak novih tehnologija i sve veću osjetljivost i rezoluciju digitalnih fotoaparata, dia-pozitiv je i dalje omiljeni medij profesionalaca.

Fotografije s dia-pozitiva

Izrađujemo fotografije iz vaših dia-pozitiva bez obzira dali su u roli ili u ramicama. Po želji fotografije mogu biti pohranjene na neki digitalni medij.

Profesionalna studijska snimanja

Profesionalna studijska snimajna postoje praktički koliko i sama fotografija. Otići s obitelji jednom godišnje u studio na fotografiranje je lijep običaj velikog broja naših stranki, koji nas uvijek raduje.

Montaža i obrada fotografija

Naše bake i djedovi nisu imali fotopapire otporne na atmosferilije i cijeli niz valjskih utjecaja. Ako nisu zaista sa ogromnom pažnjom pohranjivane, prirodno je da zub vremena učini svoje, no to ne znaći da je sve otišlo u nepovrat. U studiu Anigo rekonstruiramo Vaše uništene fotografije ili one koje su nove i očuvane, ali ih želite obogatiti i izmjeniti, montiramo i obrađujemo po Vašoj želji.

Fotografije s digitalnih medija (CD, USB memory key, SmartMedia,CompactFlash, MemoryStick (duo - pro), xD, SD, MMC, ZIP, inteligent stick, floppy, e-mail..)

Na Vama je da medij donesete (ili čak ni to, mozete poslati e-mailom primjerice) i mi ćemo Vam izraditi fotografiju. Moguće su neobične situacije kao npr. izvlačenje fotografije sa VHS kasete ili DVD-a (pri čemu naravno treba računati na nešto lošiju kvalitetu).

Izrada foto book-a

Za Vas možemo napraviti foto book od fotografija kako onih koje ste Vi fotografirali i donijeli u studio, tako i od fotogafija koje bismo mi u dogovoru sa Vama napravili ( vjenčanja, krstitke, rođendani, kao i drugi razni događaji). Dimenzije book-a mogu biti po Vašem izboru.

Arhiviranje na sve vrste digitalnih medija

Spremite Vaše fotografije koje možete donjeti na nekom digitalnom mediju, na negativu ili baš kao fotografije koje ćemo mi odskenirati. Često trazite da Vam fotografije spremimo na način da ih mozete vrtiti u DVD playeru. Za takve prilike dobro je znati dali Vaš player ima jpg-slideshow u sebi, a ako nema možemo Vam napraviti video DVD/CD od Vaših fotografija koji može biti s glazbenom podlogom.

Slanje Vaših fotografija elektronskom poštom

Vaše fotografije nam možete poslati na razvijanje, ne napuštajući omiljenu fotelju u Vašem domu putem e-maila, odnosno fotografije koje donesete kod nas na razvijanje ili ste se fotografirali u našem studiu, za tren mogu biti na računalu Vašeg rođaka u Kanadi, Južnoj africi ili bilo gdje drugo na svijetu.

Skeniranje

Digitalizirajte fotografije i tako im omogućite daljnju obradu. Fotografije čiji ste medij (negativ ili memorijsku karticu) izgubili ili pobrisali, spremite na digitalni medij i sačuvajte od vremena.

Video snimanja

Snimanje na terenu

Česti su trenutci u životu koje poželimo imati zabilježene i sačuvane od zaborava. Obično tada uzmemo svoj aparat ili amatersku kameru, napravimo par fotografija, kamerom snimimo ono što nam se čini najbitnije (uz dobro poznatu trešnju slike i stalne komentare kamermana) i snimku spremimo nakon drugog gledanja, dok nam traka ponovo hitno ne zatreba.

Mi Vam nudimo profesionalna snimanja vrhunskom opremom, kako bi trenutci koje treba pamtiti bili zabilježeni na način kojim ćete se ponositi.

Obrada i montaža

Materijale koje imate snimljene i pohranjene možete pretvoriti u montirani materijal koji bi nalikovao na video spot, možda podložen glazbom po Vašem izboru, ili želite materijal koji Vam je profesionalno sniman dobiti kao vrhunski uradak na DVD-u sa izbornicima, menu-ima, efektima... Iskoristite usluge koje Vam nudi video sekcija studia Anigo.

TOP